Jouw APK in drie stappen

Het programma van Jouw APK bestaat uit drie stappen, en een optionele 'voorproef' die je zelfstandig kunt doen. Hieronder leggen we de onderdelen van het traject één voor één uit. Overigens, je volgt het volledige programma van Jouw APK voor slechts € 695,- (excl. BTW)! Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Voorproeven: doe de zelfscan!

Waar sta jij op dit moment? De zelfscan geeft je een eerste aanzet om je eigen uitgangssituatie eens te bekijken. Wat vind je van je huidige carrière? In hoeverre neem je zelf de regie over je werk en je leven? Wat zou je kunnen doen om de touwtjes nog meer zelf in handen te nemen?


De zelfscan is een goed startpunt om gericht na te gaan denken over jouw persoonlijke koers. Aan het einde van de scan kun je een uitgebreide PDF van jouw resultaten downloaden.

Stap 1

Stap 1: intake met je APK-coach

Wat verwacht je van Jouw APK, wat heb je nodig? Na je aanmelding brengen we via een digitale intake jouw specifieke behoefte in kaart. Als je de zelfscan al hebt ingevuld, kun je de uitkomsten daarvan meenemen in je antwoorden. Ook nodigt de intake je uit na te denken over jouw persoonlijke situatie en wensen, in de aanloop naar je APK dag. Waar sta je nu, waar wil je naartoe, en gaat je loopbaan ook echt die kant op?

Meld je aan!
Stap 1

Stap 2: kom naar de APK-dag

De APK dag is het hoogtepunt van Jouw APK! In de aanloop naar deze dag heb je al zelfstandig nagedacht over jouw situatie en wensen wat betreft het inrichten van je leven en je loopbaan. Tijdens deze dag ga je constructief sparren met je coach en de andere APK-ers. Dit helpt je om nieuwe perspectieven te ontdekken en je inzichten verder te verfijnen. Deelnemers ervaren deze dag als enorm inspirerend!

Image

Oorsprong

Image

Talenten

Image

Vitaliteit

Image

Mindset

Tijdens de dag verzamel je al je bevindingen in jouw persoonlijke kompas. We zoeken met elkaar antwoorden op belangrijke vragen over jouw oorsprong, talenten, mindset en vitaliteit. Wat zijn jouw talenten, drijfveren, en ambities? En waar wil je je verder in ontwikkelen? Waar liggen de kansen, wat zijn de obstakels? Waar krijg je energie van? Waar wil je de komende tijd in investeren? Aan het einde van de dag heb je de antwoorden op deze vragen samengevat in een persoonlijke routekaart.

De dag vindt plaats op een inspirerende locatie, inclusief geheel verzorgde lunch.

Er zijn vier APK-dagen gepland voor 2018, elk met twee coaches. Kies hieronder de dag die het beste in je planning past en reserveer meteen een plek:


Maandag 28 mei 2018 (Locatie Den Haag. Coaches nog niet bekend)
Maandag 10 september 2018 (Locatie Soest. Coaches nog niet bekend) 
Maandag 26 november 2018 (Locatie Amsterdam. Coaches nog niet bekend) 

Reserveer je plek
Stap 1

Stap 3: blijf reflecteren & verdiep je inzicht

Aan het einde van de APK-dag ga je naar huis met een schat aan inzichten. Dit wil je vasthouden. Veel deelnemers merken in de periode na de APK-dag dat ze concrete stappen willen gaan zetten. Daarom geven we je een jaar lang toegang tot de online leeromgeving MyQi, die duurzame verdieping en gerichte actie faciliteert. In deze digitale omgeving kun je ook contact zoeken met je mede-APK-ers en je coach. Zo helpen we je om je eigen koers vast te houden.

Meld je aan!

Enthousiast geworden?

Je volgt het volledige programma van Jouw APK voor slechts € 695,- (excl. BTW)!

Meld je aan voor Jouw APK, of ga meteen van start met de zelfscan!

Wil je Jouw APK aan je medewerkers aanbieden? Dat kan ook. Naast het individuele traject bieden we Jouw APK aan voor bedrijven en teams. Lees hier meer over de mogelijkheden.