Qidos: ruimte voor talent

Jouw APK is ontwikkeld door Qidos, een netwerkorganisatie van trainers met een gemeenschappelijke visie. APK staat voor Authentieke Persoonlijke Kracht. We geloven dat mensen hun potentieel kunnen ontwikkelen als ze hun talent echt in vrijheid kunnen inzetten. Lees nog veel meer over Qidos op onze website!

Niet urgent, wel belangrijk

Jouw APK hebben we ontwikkeld vanuit de observatie dat mensen er vaak niet aan toe komen om het grote plaatje weer even scherp te stellen. Ken je die kwadranten van Stephen Covey? Jouw APK past perfect in het ‘niet urgent/wel belangrijk’ vakje. Je weet dat je het af en toe moet doen, maar omdat de urgente dingen doorlopend om je aandacht vragen, stel je het uit.

Jouw APK biedt je een vooraf vastgelegd moment om samen met anderen stil te staan bij wat je belangrijk vindt, goed kan en graag doet. Om vanuit motivatie en eigenaarschap de lijnen uit te zetten voor je toekomst. Daarmee krijg je grip op je loopbaan, en kun je weer werken vanuit je authentieke intentie. Om je duurzaam op gang te helpen en te houden krijg je toegang tot een digitale leeromgeving, waar je ook na de APK-dag de tools vindt om naar eigen behoefte uit te zoomen en je inzichten verder te verdiepen. Ook onze coaches blijven een jaar lang tot je beschikking staan.

De Qidos visie

Bij Qidos geloven we in ‘practice what you preach’. Onze manier van werken is wat ongebruikelijk: we hebben geen hoofdkantoor, zijn allemaal eigen baas, en zijn niet echt van de regeltjes en de protocollen. Omdat geen project hetzelfde is, hebben we ruimte nodig om te doen wat bij de situatie - en vooral bij de mensen in die situatie - past.

Die ruimte krijgen we bij Qidos ook, omdat we onszelf heel bewust hebben georganiseerd als een club van autonome individuen die op basis van onderling vertrouwen communiceren. Deze manier van werken resulteert in grote betrokkenheid, intensieve samenwerking, en echte arbeidsvreugde.

Dat is wat we iedereen gunnen. Werken in vrijheid en verbondenheid vanuit je talent en wat je te bieden hebt. We geloven in een wereld van krachtige mensen, verbindende leiders en bewegende organisaties, en dragen daar van harte een steentje aan bij via onze trainingen.