Meld je aan!


De Jouw APK-middag wordt kosteloos aangeboden door Qidos op 29 augustus 2023. Met leuke, out-of-the-box werkvormen die onze opdrachtgevers wel van ons kennen, zetten we je graag aan het nadenken. Over jezelf, je talenten, drijfveren en ambities. Met onze festival opzet bepaal je zelf de accenten van de middag. Onderzoek je oorsprong, reset je mindset en blaas nieuw leven in je vitaliteit. Of ontdek talenten waarvan je niet wist dat je ze had... Wij gunnen jou deze gratis APK, gun jij het jezelf?
Wil je persoonlijke stappen zetten in 2023?

Laat jezelf 'checken' tijdens de Jouw APK-middag in augustus 2023! In de zomer is het een mooi moment om te reflecteren: wat heeft 2023 mij tot nu toe gebracht? Hoe wil ik mezelf verder inzetten en wat zijn mijn ambities voor de rest van het jaar?

Laat je inspireren

De Jouw APK-middag is een unieke dag om geïnspireerd te raken. Je ontmoet inspirerende mensen. Op een inspirerende locatie: het Nationale Bomenmuseum Gimborn in Doorn. De Jouw APK-middag is er dan ook op gericht om jou te inspireren om over jezelf na te denken. Om even stil te staan en tijd te nemen voor reflectie en ambities.

Kortom

We kijken er naar uit jou te ontmoeten en aan de slag te gaan! Check check check, na de Jouw APK-middag kun je er weer tegenaan!

Locatie

Het Nationale Bomenmuseum Gimborn. Adres: Velperengh 13, 3941 BZ Doorn

Ik kom op de APK-middag!

Wanneer
29 augustus 2023, 13:00 - 17:00 uur

Kosten
De Jouw APK-middag wordt kosteloos aangeboden door Qidos.

Wij steunen 'Stichting je mag er zijn Midden Nederland'. Een donatie aan dit goede doel is heel welkom! Stichting Je mag er zijn Midden Nederland biedt pleeggezinnen en gezinshuizen in Midden Nederland praktische ondersteuning door het gratis beschikbaar stellen van (tweedehands) kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen.


Qidos steunt het goede doel 'Je mag er zijn'. Deelname aan de Jouw APK-middag is kosteloos, een vrijwillige bijdrage aan 'Je mag er zijn' is altijd welkom.
Stichting Je mag er zijn Midden Nederland biedt pleeggezinnen en gezinshuizen in Midden Nederland praktische ondersteuning door het gratis beschikbaar stellen van (tweedehands) kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen.