Incompany APK

Samen groeien als team, afdeling of organisatie met Jouw APK! Jouw APK creëert sterke teams of afdelingen. Sterke teams zijn betrokken bij elkaars ontwikkeling, zetten hun eigen en elkaars talenten in en nemen tijd voor reflectie. 

Het wordt voor organisaties steeds belangrijker dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat lukt alleen als je aansluiting vindt bij hun eigen, authentieke drijfveren. Als organisatie ben je afhankelijk van je medewerkers: als zij met je mee bewegen kun je heel ver komen. Met Jouw APK haal je die authentieke drijveren naar boven. Dat geeft positieve energie en een positief resultaat voor organisatie én medewerker!

Laat zien dat je jouw medewerkers graag ziet groeien

Laat je medewerkers zien dat je ze graag ziet groeien. Als collega, als professional, maar vooral: als individu. Wil je intern de APK aanbieden of bijvoorbeeld met je team doorlopen? Jouw APK is hiervoor zeer geschikt. Wij gaan graag met jou in gesprek om een aanpak op maat te maken. Altijd met de frisse energie die Qidos eigen is. "We combineren graag impact met fun. Vernieuwing met professionaliteit. En eigenaarschap met inspiratie." 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of om van gedachten te wisselen.

Jouw APK is Qidos!

Qidos staat voor bewegend organiseren. Meer weten? Kijk op Qidos.nl!

Wij verzorgden in company trainingen bij

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image