Jouw APK in drie stappen

APK staat voor Authentieke Persoonlijke Kracht. We geloven dat mensen hun potentieel kunnen ontwikkelen als ze hun talent echt in vrijheid kunnen inzetten. Hoe leer je deze talent (opnieuw) ontdekken en inzetten? Via Jouw APK! Het programma van Jouw APK bestaat uit drie stappen. Hieronder leggen we de onderdelen van het traject één voor één uit. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Stap 1

Stap 1: doe de online zelf-scan

Wat verwacht je van Jouw APK, wat heb je nodig? Na je aanmelding brengen we via een digitale zelf-scan jouw specifieke behoefte in kaart. De zelf-scan nodigt je uit na te denken over jouw persoonlijke situatie en wensen, in de aanloop naar je APK-dag. Waar sta je nu, waar wil je naartoe, en gaat je loopbaan ook echt die kant op?

Doe de zelf-scan!
Stap 1

Stap 2: kom naar de APK-dag

De APK dag is het hoogtepunt van Jouw APK! In de aanloop naar deze dag heb je al zelfstandig nagedacht over jouw situatie en wensen wat betreft het inrichten van je leven en je loopbaan. Tijdens deze dag ga je constructief sparren met je coach en de andere APK-ers. Dit helpt je om nieuwe perspectieven te ontdekken en je inzichten verder te verfijnen. Deelnemers ervaren deze dag als enorm inspirerend!

Image

Oorsprong

Image

Talenten

Image

Vitaliteit

Image

Mindset

Tijdens de dag verzamel je al je bevindingen in jouw persoonlijke kompas. We zoeken met elkaar antwoorden op belangrijke vragen over jouw oorsprong, talenten, mindset en vitaliteit. Wat zijn jouw talenten, drijfveren, en ambities? En waar wil je je verder in ontwikkelen? Waar liggen de kansen, wat zijn de obstakels? Waar krijg je energie van? Waar wil je de komende tijd in investeren? Aan het einde van de dag heb je de antwoorden op deze vragen samengevat in een persoonlijke routekaart.

De APK-middag vindt plaats in het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn, inclusief een geheel verzorgde lunch.

Op 29 augustus 2023 organiseert Qidos een kosteloze APK-middag. Meer weten en aanmelden?
Meld je aan voor 29 augustus!
Stap 1

Stap 3: blijf reflecteren & verdiep je inzicht

Aan het einde van de APK-dag ga je naar huis met een schat aan inzichten. Dit wil je vasthouden. Veel deelnemers merken in de periode na de APK-dag dat ze concrete stappen willen gaan zetten. Je ontvangt de Qidos Ruimdenker in je mailbox met daarin inspiratie en tips. Zo houd je de zaag scherp!

Neem contact met ons op!

Enthousiast geworden?