Ineke Beekers

Ik werk als organisatiecoach & -trainer bij Qidos en voer daarnaast coach- en ontwikkeltrajecten uit op maat voor (team) leiders en professionals (in het bijzonder voor schoolbesturen).  Ik ben van nature nieuwsgierig en ik houd van onderzoeken en observeren. Dat is mijn bron en van daaruit laat ik mezelf zien. Mijn reflectiekracht helpt organisaties vooral om met een ander perspectief naar de werkelijkheid te kijken. In de begeleiding van zo’n proces ontstaat dan moed, ontwikkeling en daadkracht. Zo help ik organisaties en mensen om zelf zin en betekenis te geven aan hun dromen en doelen.  Mijn werkwijze en kwaliteiten zijn bevestigd door het St!R (www.stir.nu) keurmerk. Dat betekent dat ik mezelf Erkend Coach mag noemen.

Mijn talent
Mijn talent is aansluiten en aandacht schenken; enthousiasmeren; serieus, zorgvuldig, creatief en sensitief. Ik ben vaardig in het verruimen van mensen hun eigen invloed en het vergroten van hun implementatiekracht.

Waarom Qidos
Ik ben bij Qidos omdat ik geloof dat werken vanuit vrije wil het meeste plezier geeft. Hoe wij werken creëert voor mij energie. En met deze energie lossen we klantvragen zo creatief mogelijk op.

Trots op
Ik ben trots op het project Elver  omdat onze klant hier vroeg om op innovatieve wijze tevredenheid van medewerkers te meten en de resultaten op interactieve wijze terug te koppelen. De klant wilde een werkwijze die past bij de transitie naar zelfsturing. Daardoor kon ik als Qidosser buiten de lijntjes kleuren en rake vragen stellen. Joepie! Daar word ik nou blij van.

Wat bijna niemand weet
Ik kan extravert doen, maar ben van nature zeer introvert en heb veel uitnodiging van anderen nodig gehad om tot bloei te kúnnen komen in mijn werk. Ik ben dankbaar voor alle mensen die op dat pad zijn langsgekomen. Het pad mag kronkelen, het is een weg van stralen én falen.  En een weg van sukkelen én succes. Tegenstellingen liggen in werksituaties veelal in elkaar besloten.  Ik vraag me zelfs af: kan het één wel zonder het ander bestaan?

06 5275 8729 / ineke@qidos.nl