Marja Schneiders

Als trainer en organisatiecoach zet ik mij graag in voor de nieuwe, duurzame economie. Ik begeleid organisaties in duurzaam werken en MVO. In mijn trainingen aan medewerkers help ik hen richting te bepalen en regie te nemen, bijvoorbeeld op het gebied van hun eigen inzetbaarheid en vitaliteit.

Mijn talent
Ik ben van nature gezond nieuwsgierig en kan goed verbindingen leggen. Met mijn onafhankelijke blik stel ik de juiste kritische vragen waardoor processen binnen organisaties beter zichtbaar worden. Mijn energie en enthousiasme zet ik in om mensen op een positieve manier bewust te maken van hun eigen drijfveren, houding en gedrag.

Waarom Qidos
Qidos werkt op basis van waarden waar ik in geloof. We werken met elkaar in vrijheid en vertrouwen waarbij ieders talent elkaar versterkt. Geen dichtgetimmerde contracten, regels of procedures. Maar we kijken wat er nodig is voor een klant en gaan op basis daarvan verbindingen aan in of buiten ons Qidos-netwerk.

Trots op
Ik ben trots op het Qidos programma ‘Sterk in je werk!’ omdat ik daar qua ontwikkeling van mensen prachtige dingen zie gebeuren. Ik word blij van projecten waar ik van begin tot eind aan mee kan werken en waar de gehele organisatie bij betrokken is. Samen creëren zorgt voor een breed-gedragen programma en succesvol resultaat.

Wat bijna niemand weet
Ik heb ooit een korte tijd industriële pijpfittingen gedemonstreerd en verkocht aan de olie- en gasindustrie in Zuid-Frankrijk. Na onze verhuizing naar het zonnige zuiden en een flinke verbouwing wilde ik graag in Frankrijk aan het werk. Echter na een half jaar moest ik toch concluderen dat mijn talenten echt duidelijk op andere vlakken liggen. Het was een leerzaam avontuur én heel goed voor mijn Frans!

06 4851 0859 / marja@qidos.nl