Karin Lombarts

Tijdens Jouw APK leer je als deelnemer meer over je oorsprong, talent, mindset en vitaliteit. Deze begrippen zijn ook voor onze coaches belangrijk! Hieronder past Karin ze op zichzelf toe.

Oorsprong
Mijn Oorsprong heb ik langgeleden gevonden in de muziek. Muziek is voor mij heel belangrijk en op mijn manier maak ik in mijn huidige werk steeds muziek…..samen met jou. Samenwerken of samenspelen betekent naar elkaar luisteren, afstemmen, ruimte geven en ruimte innemen en soms de solo pakken. Zo nu en dan zal ik vanuit mijn rol de leiding nemen en meer de dirigent zijn maar ik kan ook de ondersteunende begeleider zijn. En natuurlijk, maar vaak vergeten, kan ik kwaliteit halen uit ‘niets’ doen.

Talent
Mijn talent bestaat uit een groot inlevingsvermogen. Ik kan voelen wat er speelt en sturen op de onderstroom. Hier is ruimte, veiligheid en creativiteit voor nodig. Ik ben in staat om deze voorwaarden in korte tijd met de groep tot stand te brengen zodat alles wat aandacht vraagt de revue kan en mag passeren.

Mindset
Ik ben binnen het Qidos-team inmiddels de oudste. Maar mijn veerkracht heeft tot nu toe niet veel te lijden gehad. Ik voel me als een vis in het water bij het werk dat ik mag doen. Dat geeft voldoening en maakt dat ik met plezier werk en met plezier naar huis ga. Dat is zo’n geweldig gevoel dat ik dat graag met je wil delen.

Vitaliteit
Net als vele anderen moet ik letten op mijn gezondheid. Ik probeer gezond te eten en te leven. Desalnietemin houd ik op zijn tijd van een goed glas wijn, doe ik nog steeds te weinig aan sport (omdat ik er niet van hou) en weet ik dat ik meer zou moeten bewegen. Dit vraagt om constante aandacht.

06 2250 4579 / karin@qidos.nl