Floor Molkenboer

Hieronder lees je mijn Authentieke Persoonlijke Verhaal: wat kenmerkt mij in mijn begeleiding/coaching?

A= avontuurlijk
Dat betekent dat ik met je op avontuur ga. Een avontuur kenmerkt zich dat je niet weet wat je gaat tegenkomen, dat het spannend is om buiten de gebruikelijke comfort zone te gaan. Wat mij kenmerkt in mijn begeleiding dat mensen aangeven zich bij mij op hun gemak te voelen. Mijn warme betrokkenheid, ondersteunt om met vertrouwen dat avontuur aan te gaan. Door te experimenteren, ontdek je nieuwe inzichten (over de situatie waarin je bent of over jezelf). Door te experimenteren verrijk je je mogelijkheden. Kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Kijken of het voor jou werkt. Ik maak, om je uit te nodigen om op avontuur te gaan, gebruik van mijn creatieve geest en mijn eigen rijke rugzak aan technieken, manieren, methodes. Ik ben breed geschoold als coach en heb meerdere certificeringen behaald.

P= plezier
Als je een spel speelt, is je brein creatiever, voel je je alert en uitgedaagd. Het gaat niet over winnen of verliezen, het gaat erom plezier te beleven aan het spel. Deze mindset geeft mij positiviteit en vertrouwen. Dat is een voorname bron van waaruit ik op avontuur ga. Met jou ga ik op zoek waar jij plezier aan beleeft. Hoe jij ruimte kan geven aan datgene waar je plezier van gaat stromen. Want dat is een goede voedingsbodem om je potentieel tot bloei te laten komen.

K=kiezen
Je hebt altijd een keuze. Jij bepaalt en geeft betekenis aan wat je waarneemt. Dit is de basis van regie, autonomie. Wat heb jij nodig om te Kijken in Kansen (KIK)? Te ervaren dat je veerkrachtig bent en kunt omgaan met de situaties op jouw pad. Soms raak je verzeild in lastige situaties, die het gevoel kunnen geven van beknelling. Dan ervaar je geen ruimte. Wellicht onzeker. Niet assertief genoeg. Je voelt niet meer dat je kunt kiezen. In mijn coaching ondersteun ik mensen om weer de weg te te vinden om te bouwen aan zelfvertrouwen. En dat is KIK!

Meer over mij
Ik heb jarenlange ervaring als HR-manager, zowel voor een multinational-, overheid- als een zorgorganisatie. Ik heb veel young potentials en leidinggevenden getraind. Ik ben initiatiefnemer van een cliëntenorganisatie in de geboortezorg, dat bijdraagt aan het innoveren van de geboortezorg in Nederland. In dit ondernemerschap ervaar ik dat mijn eigen ontwikkeling steeds wordt uitgedaagd om mijn eigen APK te leven. Het avontuur aan te gaan, het plezier niet uit het oog te verliezen, en te blijven ervaren hoe onzekerheid om te buigen naar vertrouwen en KIK.

Ik ben moeder van 2 dochters, getrouwd met Peter. In mijn vrije tijd maken we veel verre reizen met het gezin. Ik doe dagelijks aan yoga en meditatie. En ik ben elke maand aan het beeldhouwen in steen (marmer, graniet, albast).

06 4443 4426 / floor@qidos.nl