Mogen leven en werken in Nederland zie ik als een groot voorrecht. Als het ergens mogelijk moet kunnen zijn om op een prettige manier samen te werken, dan is het wel hier. Ik gun mensen vrije werkdagen. Werk dat niet meer als werk voelt. Omdat het werk zo bij je past. Omdat je samenwerkt met mensen die je op waarde weten te schatten. Werk dat je echte voldoening geeft. Dit lukt in mijn optiek alleen als organisaties en mensen vanuit hun essentie gaan samenwerken. Weten vanuit welke waarden ze welke waarde aan wie willen toevoegen. En hierover voortdurend en oprecht met elkaar in contact zijn. Weten waar je voor gaat en waar je voor staat. Dit geeft focus en houvast voor (persoonlijke) ontwikkeling en strategische keuzes. Bovendien draagt het bij aan meer ontspannen en met meer plezier mooie resultaten kunnen behalen. Mijn empathisch vermogen gebruik ik niet bewust, het is iets dat in mijn karakter besloten ligt. Als partner bij Qidos én als consultant en coach komt deze eigenschap natuurlijk wel goed van pas. Net als mijn creatieve geest.

Mijn talent
Ik heb de letters van mijn naam gebruikt om een kort beeld van mijn talenten en zwaktes te schetsen: Empathisch- doorzetter -warrig – integer – nieuwsgierig. Deze woorden typeren mijn persoonlijkheid van waaruit ik leef en werk. Mijn empathisch vermogen en integriteit stellen me in staat mensen snel op hun gemak te stellen en een veilige en vertrouwde sfeer te creëren waarin mensen zich veilig voelen.  Op deze manier creëer ik een cruciale randvoorwaarde om te kunnen groeien: veiligheid.  Een ander talent is mijn zorgzaamheid, als kind bakte ik al graag taarten. Ook mijn doorzettingsvermogen is een talent; als ik iets wil, geef ik niet op.

Waarom Qidos
Binnen het Qidos netwerk ervaar ik dat mijn eigen visie en waarden naadloos op elkaar aansluiten. Ik voel me enorm verbonden, maar toch vrij zonder (in mijn ogen) zinloze verplichtingen.  Qidos is voor mij een prachtig ’vehikel’ om met mooie mensen (netwerkpartners en opdrachtgevers) te mogen samenwerken. Ik geloof in de kracht van samen en dus synergie, zonder hierbij mijn autonomie op te geven.

Trots op
De enorme ’executiekracht’ die we als Qidos netwerk hebben. We houden denken en doen goed in balans.  We hebben ontzettend veel vernieuwende programma’s en (online) tools ontwikkeld. Praktisch toepasbaar voor veel verschillende doelgroepen. We werken op een heel ontspannen, maar met een hele professionele drive samen.

Wat bijna niemand weet
Ondanks dat ik heel sociaal ben en vaak veel mensen om me heen heb, ben ik heel graag alleen. Ik tank echt bij door even alleen in de natuur te zijn.  Even niets en met niemand rekening hoeven houden. Verder ben ik echt een doorzetter: ik heb bijvoorbeeld alle zwemdiploma’s en mijn Mavo-Havo-Vwo- Universiteit.

06 5756 2061 / edwin@qidos.nl