Birgit Vandermeulen

Coachen is verwonderen. Iedere keer weer word ik geraakt als mensen hun eigen kracht in beeld krijgen en ervaren. Vaak is het zo vanzelfsprekend om ergens goed in te zijn, dat deze competenties niet als talenten worden herkend, laat staan benoemd. Ik zie dat als een gemiste kans, want talentenbewustzijn draagt bij aan je zelfvertrouwen.

Het is mijn kracht om jou in je kracht te zetten! Om je zelfvertrouwen (nog) verder te laten groeien. Ik haal boven waar jij goed in bent en geef je daar concrete woorden voor. Je krijgt handvatten hoe je je drijfveren en talenten volop aan jezelf en de buitenwereld kunt laten zien. Uitgesproken trots of vertrouwend bescheiden … op een manier die bij jou past.

Wat je bij mij kunt vinden? Heldere analyse. Energie. Werkelijk contact. Steun. Aanvoelingsvermogen. Een rustig hoofd. De veiligheid om te mogen leren. Ik zie en hoor je, altijd.

Ga mee op jouw reis van ontwikkeling en bewustwording, ervaringen die ik zelf ook zo goed ken. Een boeiende reis vol uitdaging, die ook de frustratie heeft van bewust onbekwaam zijn. Die het lef vraagt om jezelf over drempeltjes heen te helpen en op jezelf te blijven vertrouwen. Ook als je (nog) niet weet waar het precies naartoe gaat. De weg is het doel met de horizon in het vizier. Weet je welkom.

06 5382 2529  / birgit@qidos.nl