Image

Andries Breel

Ik ben een meedenker en leerbegeleider in hart en nieren. In overleg met de opdrachtgever op zoek naar oplossingen. Mijn creatieve kant houdt zich vooral bezig met mensgerelateerde vraagstukken; een oplossing zoeken en vinden voor een situatie, en deze invullen om het gestelde doel te bereiken.

Mijn talent
Het ‘meedenken’ loopt als een rode draad door mijn leven; van iets nieuws opzetten tot en met de uitvoering. Ook heb ik talent om mensen ‘verder’ te brengen. Ik doe dat op intuïtie en heb een groot inlevingsvermogen.

Waarom Qidos
De Qidos manier van samen werken is heel prettig. Vrijheid is belangrijk en mijn visie op dingen sluit prima aan bij de visie van Qidos. Ik houd ervan om rond de klantvraag te organiseren en samen te werken. Qidos biedt me de kans om met aansprekende klanten te werken en het team is ontzettend leuk. Ik vind het mooi te zien hoe we zonder regels en vaste afspraken heerlijk samenwerken.

Trots op
Waar ik vooral trots op ben is dat ik bij een project voor MEE Plus in de lead was; van de gesprekken met de opdrachtgever tot en met de evaluatie van de uitvoering. We verzorgden daar een vierdaags programma voor verschillende groepen medewerkers die door de WMO transitie soms in een lastig parket zaten. We kregen voor dit programma accreditatie en daardoor verkregen alle deelnemers hun (verplicht te behalen) registerpunten toegekend voor hun deelname. We hebben achteraf veel positieve reacties ontvangen.

Wat bijna niemand weet
Ik heb een tijdje aan hardlopen gedaan. Iedereen vertelde me over de geluksstofjes die blijkbaar ontstaan bij het rennen. Ik heb er nooit iets van gemerkt…ik vond het vreselijk. Maar omdat ik toch wel graag in beweging ben, start ik na de vakantie met wielrennen. Daarbij kan ik ook vanuit huis starten, ik hoop dat dat beter bevalt dan het rennen.

06 5137 4785 / andries@qidos.nl